technisch virtual assistant - support

Hulp nodig van een technisch virtual assistant / MemberPress expert?

Vol enthousiasme ben je begonnen met het opzetten van jouw eigen leeromgeving of ledensite. 

En hoewel het allemaal niet vreselijk ingewikkeld is, schiet je niet echt op. Je bent toch te veel tijd kwijt met uitzoeken hoe het allemaal werkt en die tijd besteed je liever aan wat anders.

Maar ja, er zitten wel mensen te wachten op wat jij te bieden hebt, dus die online training moet zo snel mogelijk online zijn en klaar om verkocht te worden…. En dan moet je er ook nog voor zorgen dat je training of programma verkocht wordt. Je wilt daarom aan de slag met e-mailmarketing of webinars…. Al met al ligt er aardig wat werk op je bordje.

Klinkt taken uitbesteden aan een technisch virtual assistant dan niet goed? ūüôā Gooi dat “technische gedoe” gerust bij mij over de schutting.

Wat kan ik voor jou betekenen?

MemberPress Support
Technisch virtual assistant Support

Goed om te weten: ik ben een¬†technisch¬†virtual assistant en hanteer het principe¬†“jij zorgt voor de inhoud en ik regel de techniek”. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor het schrijven van alle teksten en het aanleveren van ander materiaal dat ik nodig heb bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Support- strippenkaarten

Ik bied support in de vorm van strippenkaarten. Deze geven jou volledige flexibiliteit. Jij schakelt alleen mijn hulp in op die momenten dat je het ook echt nodig hebt.

Een strippenkaart is 12 maanden geldig. Na elke klus laat ik je weten hoeveel uren je nog over hebt en natuurlijk geef ik je op tijd een seintje wanneer je strippenkaart dreigt te verlopen. Want ongebruikte uren komen te vervallen en dat zou zonde zijn

6 uur support

strippenkaart
330,00 exclusief btw
 • flexibel inzetbaar
 • 12 maanden geldig
 • regelmatige tijdrapportages
 • niet gebruikte uren vervallen
 • betaling vooraf

12 uur support

strippenkaart
625,00 exclusief btw
 • flexibel inzetbaar
 • 12 maanden geldig
 • regelmatige tijdrapportages
 • niet gebruikte uren vervallen
 • betaling vooraf
populair

24 uur support

strippenkaart
1150,00 exclusief btw
 • flexibel inzetbaar
 • 12 maanden geldig
 • regelmatige tijdrapportages
 • niet gebruikte uren vervallen
 • betaling vooraf

Kun jij wel wat hulp gebruiken?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw online business en hoe ik jou zou kunnen helpen?
Maak dan direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek!

Wat anderen zeggen over mij...

"Ingrid is een topper. Het is een feestje om met haar samen te werken. Waarom? Omdat Ingrid een harde werkster en een echte teamplayer is. Daarnaast is ze erg technisch en dat is voor onze klant die werkt met Kartra, een systeem dat in het voorjaar pas op de markt is gekomen, erg handig. Ingrid helpt onze klant met de complete inrichting. En wat blijkt....Ingrid draait hier haar hand niet voor om. Ze verdiept zich in het systeem en voilà....na een aantal dagen is de mailflow ingericht en de salespagina gebouwd. Zit het even tegen dan geeft ze niet op. Ze gaat door totdat ze het probleem ziet, waarna ze het adequaat oplost. Verder is Ingrid loyaal, gedreven, snel en prettig in de omgang. De klant is blij met haar. En ik ben blij met haar. En ik hoop dat ik nog heel lang met Ingrid mag samenwerken."
"Ingrid heeft voor mij een prachtige website gemaakt. Ze heeft daarbij mijn wensen goed in kaart gebracht en deze perfect omgezet naar de website. Het contact was plezierig. Ingrid maakt duidelijke afspraken, is heel transparant over prijzen en betaling, reageert snel en accuraat, staat open voor feedback en denkt met je mee om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik ben enorm blij dat ik Ingrid gevonden heb!"
"Ingrid is erg behulpzaam en punctueel. Ze pakt dingen zelfstandig op en geeft ook duidelijk aan als iets anders beter zou kunnen. Als ze het (nog) niet kan, zoekt ze het uit kan ze het daarna alsnog. Ingrid vergeet zelden iets. Sinds ik met haar werk, heb ik echt het gevoel dat "she holds my back". Zelfs als ik op vakantie ben, weet ik dat de belangrijke dingen gewoon doorlopen. Ik ben super tevreden met haar. Ik hoop dat we nog heel lang samenwerken. Ook al is het meestal online, het voelt echt als een teamlid."
"Lang had ik het voor me uitgeschoven. Werken met een VA? Dat was niets voor mij. Dat zal wel een heleboel gedoe opleveren.... Nu denk ik: had ik het maar eerder gedaan. Elke week hebben Ingrid en ik even contact via Skype, email of telefoon. We bespreken kort wat de komende week belangrijk is. Daarna hoef ik me eigenlijk nergens meer druk over te maken. Ingrid weet van aanpakken en is wat dat betreft ook nog eens betrouwbaar. Je weet dat als het af moet, het dan ook op tijd af is. Daar zorgt ze wel voor. Heeft ze iets niet eerder gedaan of kent ze het programma niet? Geen probleem. Dan zorgt ze zelf dat ze binnen een korte tijd het programma en de materie beter beheerst dan dat we vaak zelf doen. Zou ik Ingrid dan ook aanbevelen? Jazeker....Ingrid is een geheim wapen voor iedere "slimme" ondernemer!"