Technisch virtual assistant

Werk uitbesteden aan een technisch virtual assistant

Een ZZP’er heeft veel ballen in de lucht te houden. Naast datgene wat je het liefste doet, houd je je ook nog bezig met werken aan je website of je online leeromgeving. Je verstuurt nieuwsbrieven en geeft webinars. Er komt aardig wat bij kijken en als online “techniek” niet helemaal je ding is, dan is het best lastig om alles te bolwerken.

Werk uitbesteden aan een technisch virtual assistant kan dan de ideale oplossing zijn. En daar kom ik om de hoek kijken. Ik bied ZZP’ers een helpende hand met hun website en online Huddle-leeromgeving. Ook kun je taken met betrekking tot ActiveCampaign en WebinarGeek op mijn bordje leggen.

Een paar voordelen van werk uitbesteden aan mij op een rijtje:

  • Jij hebt geen personeelskosten zoals sociale verzekeringen en verplichte premies, want ik ben zelf ondernemer;
  • Jij bent niet verantwoordelijk voor mijn werkplek, apparatuur en bijscholing; daar zorg ik zelf voor;
  • Ik ben flexibel inzetbaar en je kunt mij al voor een paar uurtjes per week inschakelen.

Wil jij met meer rust kunnen werken aan je bedrijf en het “technische gedoe” maar al te graag over de schutting gooien?

Wat kan ik voor jou betekenen?

website support
  • wijzigen bestaande content
  • toevoegen nieuwe content
  • plaatsen blogs
  • bouwen nieuwe pagina's
  • koppelen weggever(s)
  • en nog veel meer.....
huddle support
  • wijzigen bestaande content
  • toevoegen nieuwe content
  • beheer gebruikers & community
  • inrichten Plug & Pay
  • koppelen andere systemen
  • en nog veel meer.....

Ik bied alleen website support voor WordPress websites gebouwd met de page builders Elementor of Divi.

Heb je naast website en/of huddle support ook hulp nodig bij ActiveCampaign (MailBlue) en/of WebinarGeek, dan kun je dit ook op mijn bordje leggen.

Goed om te weten: ik ben een technisch virtual assistant en hanteer het principe “jij zorgt voor de inhoud en ik regel de techniek”. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor het schrijven van alle teksten en het aanleveren van ander materiaal dat ik nodig heb bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

"Lang had ik het voor me uitgeschoven. Werken met een VA? Dat was niets voor mij. Dat zal wel een heleboel gedoe opleveren.... Nu denk ik: had ik het maar eerder gedaan. Elke week hebben Ingrid en ik even contact via Skype, email of telefoon. We bespreken kort wat de komende week belangrijk is. Daarna hoef ik me eigenlijk nergens meer druk over te maken. Ingrid weet van aanpakken en is wat dat betreft ook nog eens betrouwbaar. Je weet dat als het af moet, het dan ook op tijd af is. Daar zorgt ze wel voor. Heeft ze iets niet eerder gedaan of kent ze het programma niet? Geen probleem. Dan zorgt ze zelf dat ze binnen een korte tijd het programma en de materie beter beheerst dan dat we vaak zelf doen. Zou ik Ingrid dan ook aanbevelen? Jazeker....Ingrid is een geheim wapen voor iedere "slimme" ondernemer!"
"Ingrid is erg behulpzaam en punctueel. Ze pakt dingen zelfstandig op en geeft ook duidelijk aan als iets anders beter zou kunnen. Als ze het (nog) niet kan, zoekt ze het uit kan ze het daarna alsnog. Ingrid vergeet zelden iets. Sinds ik met haar werk, heb ik echt het gevoel dat "she holds my back". Zelfs als ik op vakantie ben, weet ik dat de belangrijke dingen gewoon doorlopen. Ik ben super tevreden met haar. Ik hoop dat we nog heel lang samenwerken. Ook al is het meestal online, het voelt echt als een teamlid."

Maandabonnement

Heb jij behoefte aan structurele ondersteuning? Dan is een maandabonnement een goede optie voor jou.

Bij een abonnement sta ik elke maand een bepaald aantal uren voor jou paraat; jij kiest hoeveel uur werk je aan mij wilt uitbesteden (minimaal 6 uur).

De eerste maand geldt als proefperiode, daarna wordt het abonnement elke maand automatisch verlengd. Samen evalueren we elke maand of het gekozen abonnement nog steeds goed aansluit bij jouw behoeften. Indien nodig stellen we het aantal uren naar boven of beneden bij.

Abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Maandabonnement

47,50 per uur / aantal uren in overleg
  • 1 maand proefperiode
  • 1 maand opzegtermijn
  • minimum aantal uren per maand = 6
  • betaling vooraf

Support- strippenkaarten

Wil je alleen zo nu en dan hulp inschakelen wanneer je ergens zelf niet uitkomt of even geen tijd hebt? Kies dan voor een strippenkaart.

Dit is ook de perfecte optie voor iemand die het samenwerken met een technisch virtual assistant eens wil uitproberen. Een strippenkaart is 6 of 12 maanden geldig. Heb je hulp nodig, dan schakel je me op dat moment in. 

Na elke klus laat ik je weten hoeveel uren je nog over hebt en natuurlijk geef ik je op tijd een seintje wanneer je strippenkaart dreigt te verlopen. Want ongebruikte uren komen te vervallen en dat zou zonde zijn.

3 uur support

strippenkaart
180,00 exclusief btw
  • flexibel inzetbaar
  • 6 maanden geldig
  • regelmatige tijdrapportages
  • niet gebruikte uren vervallen
  • betaling vooraf

6 uur support

strippenkaart
330,00 exclusief btw
  • flexibel inzetbaar
  • 12 maanden geldig
  • regelmatige tijdrapportages
  • niet gebruikte uren vervallen
  • betaling vooraf
populair

12 uur support

strippenkaart
600,00 exclusief btw
  • flexibel inzetbaar
  • 12 maanden geldig
  • regelmatige tijdrapportages
  • niet gebruikte uren vervallen
  • betaling vooraf
"Ingrid is een topper. Het is een feestje om met haar samen te werken. Waarom? Omdat Ingrid een harde werkster en een echte teamplayer is. Daarnaast is ze erg technisch en dat is voor onze klant die werkt met Kartra, een systeem dat in het voorjaar pas op de markt is gekomen, erg handig. Ingrid helpt onze klant met de complete inrichting. En wat blijkt....Ingrid draait hier haar hand niet voor om. Ze verdiept zich in het systeem en voilà....na een aantal dagen is de mailflow ingericht en de salespagina gebouwd. Zit het even tegen dan geeft ze niet op. Ze gaat door totdat ze het probleem ziet, waarna ze het adequaat oplost. Verder is Ingrid loyaal, gedreven, snel en prettig in de omgang. De klant is blij met haar. En ik ben blij met haar. En ik hoop dat ik nog heel lang met Ingrid mag samenwerken."

Ben jij toe aan een technisch virtual assistant?

Vragen? Behoefte om eens te brainstormen over jouw business en hoe ik jou zou kunnen helpen?
Wil je ontdekken of wij een dreamteam vormen?
Neem gerust contact met me op; ik hoor graag van je!

Virtual assistant:
the back-up plan when you're too busy to do it all.