Techie Boost - OnlineTechie - 1-op-1 live samenwerkdag

Kan jouw business een boost gebruiken?

Techie Boost: kan jouw business wel een boost gebruiken? Maar blijf je maar uitstellen omdat je tegen de technische kant ervan aanhikt? 

Check out my Techie Boost!

Tijdens deze live dag gaan we 1-op-1 samen aan de slag.
Live, op locatie, zonder afleiding.
Een dag knallen aan de technische kant van jouw online onderneming.
Geloof me, we kunnen samen ontzettend veel gedaan krijgen in één dag tijd. 

Stel je eens voor.....

  • Aan het einde van jouw Techie Boost dag staat jouw allereerste webinar klaar, incl. alle e-mails. En heb je met mij kunnen oefenen zodat je weet wat je moet doen zodra je live gaat. En het volgende webinar......dat richt je met gemak zelf in, want aan het einde van de dag weet jij je weg te vinden binnen WebinarGeek.
  • Aan het einde van jouw Techie Boost dag staat jouw online leeromgeving in de steigers. We maken een start met het inrichten van jouw eerste online cursus of programma en leggen de koppeling met je betaalsysteem. Natuurlijk testen we of dit goed werkt voordat jij weer naar huis gaat. Na afloop heb jij voldoende kennis om thuis verder te werken aan je online leeromgeving. (We bouwen jouw online leeromgeving in Huddle of Learndash.)
  • Aan het einde van jouw Techie Boost dag is de basis van jouw e-mailmarketing ingericht; incl. lijst(en) en templates voor je e-mails en/of nieuwsbrieven. Jouw weggever is gekoppeld aan je e-mailmarketing en de automation die daarbij hoort staat klaar. (Voor je e-mailmarketing gebruiken we ActiveCampaign of MailBlue.)

Dit zijn een paar voorbeelden van wat je kunt verwachten van een Techie Boost.
Uiteraard bespreken we van tevoren waarmee we aan de slag gaan, zodat we het optimale uit de dag kunnen halen.

Belangrijk om te weten

Voorafgaand aan de live dag hebben we contact via Zoom om te bespreken waarmee jij aan de slag wilt gaan. En op basis daarvan stellen we jouw doel voor de dag vast.

Daarna is het aan jou om je goed op deze dag voor te bereiden.
jij zorgt ervoor dat je alle teksten, afbeeldingen, video’s etc. die we nodig hebben tijdens de live dag op tijd klaar hebt.

Dit is echt super belangrijk. Heb jij de content niet op tijd klaar, dan kunnen we niet het optimale uit de dag halen. En dat zou jammer zijn.

De Techie Boost plannen we in op een datum die jou goed uitkomt. Zorg ervoor dat je deze dag echt vrij maakt voor de Techie Boost en dat je dus niet constant gestoord wordt. Deze dag werken we met focus – zonder afleiding – aan jouw business!

De dag start om 10:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. Koffie, thee, water en broodjeslunch zijn inbegrepen. De locatie is in Breda, bij mij op kantoor.

Na de Techie Boost kan het zijn dat je nog tegen problemen aanloopt of vragen hebt. Je kunt daarom na de live dag nog eenmaal een Zoom-sessie van een uur met mij inplannen. In dat uur help ik je graag weer op het juiste pad.

Techie Boost

497
00
excl. BTW
  • Live 1-op-1 samenwerkdag, 10:00 - 16:00 uur
  • Zoom-sessie vooraf van max. 1 uur inbegrepen
  • Zoom- sessie achteraf van max. 1 uur inbegrepen
  • Inclusief koffie, thee, water & broodjeslunch
  • Locatie in Breda - bij mij op kantoor
  • Betaling vooraf

Let's work together and make it happen!

Scroll naar top