Binnenkort open ik de deuren van mijn

Techie Academie

Word expert in
Elementor & memberpress

In de Techie Academie leer hoe je in een handomdraai je eigen website bouwt met Elementor
en een online leeromgeving / ledensite opzet met MemberPress.

Elementor is een WordPress page builder. Een page builder is een plug-in die ervoor zorgt dat je gemakkelijk een website in WordPress ontwerpt en opbouwt, zonder dat je kennis nodig hebt van ingewikkelde codetaal. Elementor is één van de beste page builders out there. Het werkt super handig en ik beloof je dat ook jij snel thuis bent in het systeem en in no time een mooie website neer kan zetten. In de cursus Webdesign met Elementor laat ik je alle functionaliteiten van Elementor zien en leer ik je hoe je zelf je eigen website bouwt. Ideaal voor iedereen die geen mega budget heeft en toch een passende website wil hebben.

MemberPress is één van de beste en populairste WordPress plug-ins voor het bouwen van een membership-website. Zonder al te veel technische kennis tover jij met deze plug-in je website om tot een online leeromgeving of ledensite die alleen toegankelijk is voor leden die een cursus of abonnement hebben aangekocht. Je bouwt al je content met behulp van je WordPress page builder en via MemberPress bepaal je wie toegang heeft tot welke pagina’s. Met de extra plug-in van Pronamic Pay zijn ook iDeal betalingen snel en gemakkelijk te realiseren. In de cursus Leeromgeving met MemberPress laat ik je zien hoe je alle benodigde pagina’s bouwt, de toegang en betalingen regelt en geef ik je uitleg over alle andere functionaliteiten van MemberPress.

Na het volgen van deze cursussen ben jij niet meer afhankelijk van een webbouwer en kun je zelf je website en online leeromgeving bouwen en onderhouden.

De cursussen van de Techie Academie zijn geschikt voor alle ZZP’ers die hun website en/of ledensite in eigen hand willen houden. Maar ook als je zelf websites of ledensites wilt gaan maken voor klanten – als je VA bent bijvoorbeeld – zijn deze cursussen een mooie start!

Cursus 1

Webdesign met Elementor

Bouw zelf je WordPress website met behulp van de page builder Elementor en het WordPress thema Hello Elementor.
start september 2020

Cursus 2

Leeromgeving met MemberPress

Bouw een online leeromgeving (ledensite) in WordPress met behulp van de page builder Elementor en de membership plug-in MemberPress.
start december 2020

Hi!

Ik ben ingrid Meijer

5 jaar geleden startte ik mijn eigen online business als virtual assistant. Inmiddels heb ik veel  ondernemers mogen helpen met de technische kant van hun bedrijf; met hun website en online leeromgeving.

Met die ervaring in de pocket, ben ik mijn eigen online Techie Academie gestart en leer ik nu (startende) ZZP’ers – die weinig budget hebben om structurele hulp in te schakelen – hoe zij zelf hun website en leeromgeving kunnen bouwen en onderhouden.

Mijn kennis heb ik omgegoten in toegankelijke online cursussen die ook voor ondernemers zonder enige aanleg voor online techniek goed te volgen zijn. 

Vergroot je kennis en hou je online business in eigen hand

compleet

Je leert niet alleen alles over Elementor en/of MemberPress. Je maakt ook deel uit van de Techie Talk Community waar je al je vragen kunt stellen en je successen kunt delen. Daarnaast krijg je toegang tot bonuslessen over handige online tools.

Flexibel

Volg de cursussen helemaal in je eigen tempo; waar en wanneer het jou uitkomt. Je krijgt direct toegang tot alle lessen en bonussen en je blijft voor de periode van 1 jaar lid van de academie en alles wat daarbij hoort. Daarna kun je voordelig verlengen.

Voordelig

Mijn cursussen zijn betaalbaar, ook voor startende ZZP'ers. Daarnaast bespaar je veel geld omdat jij na het volgen van de cursussen zelf je website en online leeromgeving kunt onderhouden en niet langer afhankelijk bent van een webbouwer.

Interesse in deze cursus?

Vul hier je gegevens in.

Ik geef je een seintje wanneer deze cursus van start gaat (medio december 2020). Je ontvangt dan ook een leuke kortingscode waarmee je de cursus voordelig kunt aanschaffen.