Online leeromgeving - OnlineTechie - Deel je kennis; ik regel de techniek!

Deel jouw kennis in een eigen online leeromgeving

Jij bent ondernemer en je beschikt over een bak kennis.
En of je nu coach bent, fotograaf of voedingsconsulent, deze kennis kun jij delen in jouw eigen online leeromgeving.

Samen bouwen wij jouw eigen online leeromgeving.

Deel jouw waardevolle kennis met anderen en zorg zo voor extra omzet.
Samen bouwen wij jouw online academie in LearnDash of Huddle.
Jij zorgt voor de inhoud, ik regel de techniek.
Binnen no-time kun jij je eerste online cursus of programma verkopen.

LearnDash of Huddle?

  • Voordat we aan de slag gaan met jouw online leeromgeving brengen we jouw wensen in kaart. Op basis daarvan maken we de keuze of we jouw leeromgeving bouwen in LearnDash of Huddle.
  • LearnDash is een Learning Management System (LMS) waarmee je een online leeromgeving bouwt binnen WordPress. Het voordeel van deze software is dat het een overzichtelijke structuur heeft en relatief makkelijk in te richten (en te leren) is. LearnDash heeft een goede integratie met WooCommerce voor de betalingen. Veel extra opties zoals toetsen en certificaten zijn inbegrepen.
  • Huddle is een stukje kant-en-klare software voor je online leeromgeving & community. Is een community voor jou heel belangrijk en wil je weg van Facebook? Dan is Huddle voor jouw een goede oplossing. Via de Huddle app kunnen jouw cursisten op hun mobiel de lessen volgen en actief zijn binnen de community. Huddle heeft goede koppelingen met betaalsysteem Plug & Pay.

Belangrijk om te weten

Voordat we samen aan de slag gaan met jouw online academie, brengen we jouw wensen in kaart. Op basis daarvan besluiten we of we met LearnDash of Huddle aan de slag gaan.

Daarna is het aan jou om je goed voor te bereiden.

De software en licenties die nodig zijn voor jouw leeromgeving zijn niet bij de prijs inbegrepen. Jij zult deze dus zelf moeten aanschaffen.

Kies je voor LearnDash, dan moet je rekening houden met licentiekosten van $ 159,00 per jaar (voor 1 site). Afhankelijk van jouw wensen, kunnen hier nog kosten bijkomen voor extra plug-ins die nodig zijn om jouw leeromgeving te laten aansluiten aan jouw wensen.

Kies je voor Huddle, dan zijn de kosten € 950,00 per jaar (of € 275,00 per kwartaal of € 97,00 per maand). Hier kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een betaalsysteem.

Wanneer we van start gaan, leggen we een deadline vast voor de oplevering. Willen we deze deadline halen, dan is het aan jou om ervoor te zorgen dat je al het materiaal dat nodig is om jouw online leeromgeving vorm te geven, op tijd bij mij aanlevert. Denk hierbij aan alle teksten, afbeeldingen, video’s et cetera. 

Wanneer we hierin goed samenwerken, staat jouw online leeromgeving binnen no-time online en kun jij jouw eerste cursus verkopen!

Online leeromgeving

897
00
excl. BTW
  • Online leeromgeving in LearnDash of Huddle
  • 1 cursus van maximaal 10 lessen inbegrepen (extra lessen tegen meerprijs)
  • Koppeling met betaalsysteem
  • Inrichten message boards (alleen bij gebruik van Huddle)
  • Na afloop: video met uitleg over de werking van jouw online leeromgeving
  • Licenties en software niet inbegrepen
  • Betaling vooraf

An investment in knowledge pays the best interest.

Benjamin Franklin

Scroll naar top