MemberPress Academie

16

modules

35+

Video's

Basis

niveau

€ 399

PRIJS

Introductie

Leer hoe je in een handomdraai je eigen online leeromgeving of ledensite bouwt met MemberPress.

MemberPress is één van de beste en populairste WordPress plug-ins voor het bouwen van een membership-website. Zonder al te veel technische rompslomp tover je met deze plug-in je WordPress website om tot een online leeromgeving of ledensite.

In de MemberPress Academie laat ik je in 16 uitgebreide modules alle functionaliteiten van MemberPress zien en leer ik je hoe je zelf je eigen online leeromgeving of ledensite bouwt. Ideaal voor iedereen die geen mega budget heeft en toch een mooie en functionele leeromgeving wil hebben.

Na het volgen van de lessen, ben je niet meer afhankelijk van een webbouwer en kun je zelf je  leeromgeving verder ontwikkelen en onderhouden.

De Academie is geschikt voor alle ZZP’ers die hun leeromgeving of ledensite in eigen hand willen houden. Maar ook als je zelf leeromgevingen wilt gaan maken voor klanten – als je VA bent bijvoorbeeld – zijn de lessen in de Academie een mooie start!

Bij je lidmaatschap van de MemberPress Academie is inbegrepen:

Voor wie is de MemberPress Academie geschikt?

Iedereen die aan de slag wil met een online leeromgeving of ledensite kan de lessen in de Academie volgen. Je hebt geen eerdere ervaring met webbuilding nodig en ingewikkelde codetaal wordt in de lessen niet gebruikt. Ik leer je om een leeromgeving te bouwen met een handige plugin – MemberPress – waarmee iedereen uit de voeten kan. Dus ook de non-techies onder ons! Het enige wat je nodig hebt is tijd en een portie enthousiasme en dan komt het helemaal goed.

MemberPress expert | online MemberPress leeromgeving

Module-overzicht (onder voorbehoud)

Welkom bij de MemberPress Academie. In deze eerste les vertel ik je hoe de Academie werkt en wat je kunt verwachten in de volgende modules.

Een korte module waarin ik je laat zien hoe je de plugin op je WordPress website installeert en activeert.

Een uitgebreide module waarin ik je meeneem door alle instellingen van de verschillende onderdelen in MemberPress. Aan bod komen o.a. info & algemeen, pagina’s, account, velden, e-mails en belastingen.

Module 4 staat in het teken van de front end pagina’s. Ik leg uit hoe je de verschillende pagina’s configureert en gebruikt. Denk daarbij aan de accountpagina, loginpagina en bedankpagina.

In deze module gaan we aan de slag met de betalingen. Ik laat je zien hoe je de plug-in Pronamic Pay installeert en gebruikt. Ook ga ik in op de add-on PDF-invoice waarmee jouw leden vanuit hun account een PDF-factuur van hun aankoop kunnen downloaden.

In deze module laat ik je zien hoe je MemberPress koppelt aan jouw favoriete e-mailmarketingsysteem.

In deze leuke module ga je aan de slag met het bouwen van je eerste online cursus. Ik leg je alles uit over de cursussen add-on.

Deze module staat helemaal in het teken van lidmaatschappen. Ik leer je hoe je een lidmaatschap aamaakt, instelt en beheert.

In deze module leer je alles wat je weten moet over de krachtige toegangsregels van MemberPress. Na deze module weet jij hoe je jouw content kunt afschermen.

In deze module ga ik dieper in op het beheren van jouw lidmaatschappen en leden.

In deze korte module laat ik je zien hoe je coupons (kortingscodes) aanmaakt en gebruikt.

In deze module gaan we in op de groep-functie van MemberPress. Ik laat je zien hoe je een groep aanmaakt en gebruikt.

Module 13 staat in het teken van herinneringen (reminders). Ik laat je zien hoe  je een reminder aanmaakt en verstuurt.

In deze module laat ik je zien wat je allemaal terug kunt vinden in de rapportages van MemberPress.

In deze module leer je hoe je data migreert en hoe je de Importer-functie kunt gebruiken.

In deze module vind je overzichten van de beschikbare shortcodes en widgets.

De MemberPress Academie gaat medio december 2020 van start.

Interesse? Laat via de button hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer mijn academie de deuren opent én een leuke kortingscode zodat je voordelig kunt beginnen met het bouwen van jouw online leeromgeving of ledensite!

Interesse in de
MemberPress Academie?

Vul hier je gegevens in.

Ik geef je een seintje wanneer de MemberPress Academie de deuren opent (medio december 2020). Je ontvangt dan ook een leuke kortingscode waarmee je voordelig lid kunt worden!