Techie Academie - online cursus Elementor

Webdesign met Elementor

12

lessen

20+

Video's

Basis

niveau

€ 349

PRIJS

Introductie

Leer hoe je in een handomdraai je eigen website bouwt met Elementor.

Elementor is een WordPress page builder. Een page builder is een plug-in die ervoor zorgt dat je gemakkelijk een website in WordPress ontwerpt en opbouwt, zonder dat je kennis nodig hebt van ingewikkelde codetaal. 

Elementor is één van de beste page builders out there. Het werkt super handig en ik beloof je dat ook jij snel thuis bent in het systeem en in no time een mooie website neer kan zetten.

In deze cursus laat ik je alle functionaliteiten van Elementor zien en leer ik je hoe je zelf je eigen website bouwt. Ideaal voor iedereen die geen mega budget heeft en toch een passende website wil hebben.

Na het volgen van deze cursus ben je niet meer afhankelijk van een webbouwer en kun je zelf je website bouwen en onderhouden.

Deze cursus Elementor is geschikt voor alle ZZP’ers die hun website in eigen hand willen houden. Maar ook als je zelf websites wilt gaan maken voor klanten – als je VA bent bijvoorbeeld – is deze cursus een mooie start!

in deze cursus Elementor is inbegrepen:

Voor wie is deze cursus geschikt?

Iedereen kan deze cursus Elementor volgen. Je hebt geen eerdere ervaring met webbouwen nodig en ingewikkelde codetaal wordt in deze cursus niet gebruikt. Ik leer je een website bouwen met een handige page builder – Elementor – waarmee iedereen uit de voeten kan. Dus ook de non-techies onder ons! Het enige wat je nodig hebt is tijd en een portie enthousiasme en dan komt het helemaal goed.

betaalbaar webdesign voor ZZP'ers | cursus Elementor

Inhoud van de cursus

Deze eerste les staat in het teken van de voorbereiding. We gaan het hebben over hosting & domeinnaam, kleuren, lettertypes, afbeeldingen en de basis van WordPress.

Een korte les waarin ik je laat zien hoe je het thema Hello Elementor en de page builder Elementor (basis & pro) installeert.

Deze les bestaat uit een aantal video’s waarin we ingaan op bepaalde instellingen in WordPress, het thema en Elementor. Ook leer je in deze les hoe je in WordPress pagina’s en een menu aanmaakt.

Les 4 staat in het teken van de basis van Elementor. Ik leg uit hoe het dashboard in elkaar steekt, hoe je gemakkelijk door je site heen navigeert en ik laat je de vele content & design opties zien. Een lange maar leerzame les.

In deze les gaan we aan de slag met alle bouwstenen die in de gratis versie van Elementor zijn inbegrepen.

In deze les gaan we aan de slag met alle bouwstenen die in de pro versie van Elementor zijn inbegrepen.

In les 7 leer je hoe je met behulp van de Elementor theme builder je eigen headers en footers bouwt.

Deze les staat helemaal in het teken van templates. Ik laat je zien hoe je kant en klare Elementor templates gebruikt en hoe je zelf content als template kunt opslaan.

Elementor beschikt over een hele mooie formulieren-functie die je kunt gebruiken voor je nieuwsbriefinschrijvingen of je gratis weggever. Je leert hoe je een formulier bouwt en daar de nodige acties aan verbindt. Ik laat je ook zien hoe je reCAPTCHA instelt om spam via je formulieren tegen te gaan.

In deze les vertel ik je alles over bloggen. Hoe maak je een blogpagina? Hoe maak je een blogpost? Na deze les is dat gesneden koek voor jou!

In deze les laat ik je zien hoe je met de Elementor pop-up builder allerlei soorten pop-ups bouwt en instelt.

In de vorige lessen heb je geleerd hoe je met Elementor een website bouwt. In deze les geef ik je advies over handige plug-ins die je kunt installeren om extra functionaliteit aan je website toe te voegen en vertel ik je wat je moet doen om je website te onderhouden.

Deze cursus Elementor gaat medio september 2020 van start.

Interesse? Laat via de button hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan automatisch bericht wanneer mijn academie de deuren opent én een leuke kortingscode zodat je voordelig kunt beginnen met het bouwen van jouw droomwebsite!

Misschien heb je ook interesse
in onderstaande cursus

Online cursus

Leeromgeving met MemberPress

In deze cursus leer je hoe je een online leeromgeving of ledensite bouwt met behulp van Elementor en de membership plug-in MemberPress. Voor deze cursus is ervaring met Elementor vereist.
Deze cursus is nog niet beschikbaar, maar start in december 2020.

© 2016 - 2020 OnlineTechie

Made with ❤ with Elementor​

Interesse in deze cursus?

Vul hier je gegevens in.

Ik geef je een seintje wanneer mijn academie de deuren opent. Je ontvangt dan ook een leuke kortingscode waarmee je voordelig kunt starten met de cursus.

Interesse in deze cursus?

Vul hier je gegevens in.

Ik geef je een seintje wanneer deze cursus van start gaat (medio december 2020). Je ontvangt dan ook een leuke kortingscode waarmee je de cursus voordelig kunt aanschaffen.